November 1, 2016

Primele produse românești vândute la Ningbo, China

Prima expoziție permanentă unde SBTC s-a aflat în pozitia de partener s-a inaugurat la începutul lunii iunie 2016 la Ningbo – provincia Zhejiang, China. Pavilionul cu produse românești a reprezentat unul dintre punctele importante vizitate și analizate în cadrul expoziției și, datorită acestui pavilion, au fost  lansate și primele comenzi către producătorii români.

Sunt expuse la Ningbo produse ale unor cunoscute branduri românești ca Borsec, Giusto, Albacher, Vinurile Budureasca, Vinurile Domeniul Coroanei Segarcea, Vinurile La Certa, Croco sau Râureni. Produsele românești sunt reprezentate alături de sute de produse europene din țări precum Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia sau Bulgaria, toate reprezentând un cap de pod pentru deschiderea comercială a producătorilor români spre China.

De menționat este că în cadrul expoziției de la Ningbo funcționează și un lanț de supermarket-uri cu produse de la toți expozanții menționați mai sus. Acest lanț deține 24 de magazine în 24 de orașe din China, asigurând promovarea directă și vânzarea produselor românești către consumatorii chinezi.

Demersuri strategice integratoare intreprinse de SBTC pentru dezvoltarea exportului de produse românești în China.

Pentru a încuraja sectorul productiv românesc prin dezvoltarea exportului de produse românești, SBTC a configurat un parteneriat comercial inovator orientat către creșterea competitivității produselor românești pe piața din China.

Conceptul are la bază dorința de a ușura parcursul dificil al producătorilor autohtoni până să ajungă să vândă în China. Costurile de promovare a produselor, costurile de transport, de înregistrarea și încheierea sau negocierea contractelor sunt extrem de ridicate și cu greu pot fi suportate exclusiv de producători. Astfel, SBTC le oferă acestora din urmă un set complet de servicii pentru prezentarea și promovarea propriilor produse, prin reprezentare comercială și prin participarea la expoziții permanente, facilitând expunerea produselor românești revânzătorilor și consumatorilor din China.

noutati , , , , ,