Expoziție permanentă la Ningbo – provincia Zhejiang, China

Prima expoziție permanentă inaugurată de SBTC împreună cu partenerii săi în Ningbo – provincia Zhejiang, China și-a deschis porțile la începutul lunii iunie 2016.

Zona comercială liberă Ningbo este un centru industrial major din estul provinciei Zhejiang din China și are acces la cel de-al patrulea port ca mărime din lume, Portul Ningbo. În anul 2015, în această zonă comerțul extern a atins o cifră de 13 miliarde de dolari, iar importurile au depășit 6.6 miliarde de dolari.

Expoziția permanentă de la Ningbo are o arie de expunere pentru produsele de import de 120,000 mp și găzduiește peste 20.000 de tipuri de produse din peste 50 de tări și regiuni. 80,000 mp ai expoziției sunt rezervați pavilioanelor de alimente. Tot aici funcționează și cea mai mare piață de vinuri din China, cu peste 3.000 de sortimente de vin din 27 de țări producătoare.

În pavilionul inaugurat de SBTC împreună cu partenerii săi sunt expuse produse românești de la branduri autohtone precum Borsec, Giusto, Albacher, Vinurile Budureasca, Vinurile Domeniul Coroanei Segarcea, Vinurile La Certa, Croco sau Râureni.