SERVICIILE SBTC

2016-09-sbtc-smooth-business-to-china_colaborare
CONSULTANȚĂ COMERCIALĂ

Toate operațiunile sunt derulate de către exportatorul român. Analizăm împreună oportunitatea de vânzare, facem strategia de abordare a pieței și suntem alături în procesul de întocmire, negociere și derulare a contractelor cu partenerii chinezi.

IMPORT ȘI DISTRIBUȚIE DIRECTĂ

Pentru a scurta ciclul de vânzare, produsele românești pot fi introduse direct in sistemul de import și distribuție al SBTC. Contractele de export se vor semna direct cu partenerul chinez, însă SBTC preia operațiunile de import-export.

SERVICII LOGISTICE

Optimizare transporturi, organizare grupaje și servicii de depozitare locală pentru exportatorii români, ca sprijin pentru creșterea competitivității produsului și pentru facilitarea schimburilor comerciale cu parteneri chinezi de mici dimensiuni.

CONSULTANȚĂ PENTRU INVESTIȚII

Sprijinirea producătorilor români în vederea dezvoltării și modernizării capacităților de producție. Oferim servicii privind realizarea proiectului de investiții, identificarea partenerului chinez în vederea implementării acestuia (investitori de portofoliu sau instituții financiar-bancare, parteneri strategici sau joint venture).